جوان مصري با شنيدن خطبه عربي رهبر انقلاب چه كرد
حامیان جبهه پایداری بندرامام خمینی (ره)
اخبار و مقالاتی پیرامون جبهه پایداری و آخر الزمان
درباره وبلاگ



آخرین مطالب
نويسندگان

جوان مصري با شنيدن خطبه عربي رهبر انقلاب چه كرد

جوان مصري با شنيدن خطبه عربي رهبر انقلاب چه كرد/حكايت مظلوميت مسلمانان كوزوو/ جايگاه سخنان امام خامنه‌اي در خانه انقلابيون بحرين

مهدي خانعلي زاده: "اینجا تهران است اما نه تهرانی که پایتخت یک کشور به نام ایران باشد. اینجا تهران است یعنی پایتخت قلبی همه مسلمانان انقلابی جهان"؛ اين را یک جوان مصری در صف ورود به سالن مرکز همایش‌های برج میلاد وقتی که مي‌بيند روی کارتم نوشته شده "IRAN" مي‌گويد. جوانی که پرچم قرمز و مشکی کشورش را بر دوش انداخته و پرچم ایران را با شوق در دست راستش گرفته و تکان می‌دهد.

به گزارش رجانيوز، اینجا مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد است؛ جایی که میزبان بیش از هزار نفر از جوانان کشورهای اسلامی است تا در کنفرانس "جوانان و بیداری اسلامی" حاضر شوند و شور انقلابی خود را با ایرانیان به اشتراک بگذارند؛ ایرانیانی که در آستانه ۳۳ امین سالگرد انقلاب اسلامی خود هستند و اکنون به حمایت از برادران خود در کشورهای عربی به‌پاخاسته‌اند.

آن‌قدر فضا صمیمی و برادرانه است که واقعاً سخت است درخواست مصاحبه از شرکت‌کنندگان در همایش. شاید به همین دلیل بود که جوانان با روی باز از درخواست مصاحبه استقبال می‌کردند اما از آن به عنوان یک گپ و گفت دوستانه میان دو برادر مسلمان یاد می‌کردند. یک جوان مصری- امریکایی که در جریان همایش هم بسیار فعال بود و با چفیه خود به عنوان نماد حمایت از فلسطین، در برابر دوربین‌ها حاضر می‌شد، درباره ماهیت جنبش‌های منطقه و پاسخ به این شبهه که این خیزش‌ها تنها جنبه دموکراسی‌خواهانه دارند و نه اسلامی، گفت: «شک نکنید که اساس این جنبش‌های گسترده در خاورمیانه و شمال آفریقا، اسلامی و اسلام‌خواهانه است. البته این تناقضی با آزادی‌خواهی مردم ندارد؛ چرا که بزرگ‌ترین و بیشترین آزادی‌ها در دین مبین اسلام وجود دارد. در واقع، همان‎طور که انقلاب اسلامی ایران نشان داد، اگر مبنای یک حکومت سیاسی بر پایه اسلام باشد، قطعا به همراه خود آزادی، حقوق بشر، دموکراسی و پیشرفت را نیز به دنبال خواهد داشت.»

خطبه عربی امام خامنه‌ای اشک من را درآورد

وی همچنین با بیان اینکه "پیام سال گذشته امام خامنه‌ای در نماز جمعه تهران به مردم مصر، موتور انقلاب را در کشور من به شدت پرحرارت کرد"، تاکید کرد: جمهوری اسلامی امید همه ما در مصر بود و چشم‎مان شبانه‌روزي به مسئولان ایران و مردم این کشور بود و حمایت‌های آنان از انقلاب ما واقعا دل‎گرم‌کننده و انگیزه‌بخش بود. البته متاسفانه خطبه عربی امام خامنه‌ای توزیع مناسبی در مصر نداشت و بسیاری از مردم آن را دریافت نکرده‌اند اما آنانی که این پیام را شنیدند، واقعا منقلب شدند؛ مثل خود من که با هر جمله از این پیام اشک ریختم و برای طول عمر ایشان و حفظ ایشان برای همه مسلمانان جهان دعا کردم.

نفر بعدی که با روی باز از ما استقبال می‌کند، یک استاد دانشگاه ترکیه‌ای است که نظری مشابه جوان مصری دارد؛ البته با رویکردی آکادمیک: به نظر من، "اسلامی بودن" تفاوت اصلی میان جنبش‌های اخیر در کشورهای عربی با جنبشی مانند فتح وال‌استریت در امریکا است. در واقع ما در کشورهای عربی شاهد هستیم که مردم تغییر ساختار را فریاد می‌زنند؛ چرا که می‌دانند اگر اعتراض‌هاي اخیر در امریکا بر اساس تبعیض اقتصادی تشکیل شده، یک ساختار اسلامی پیشرفته می‌تواند علاوه بر مشکلات اقتصادی، سایر شئون زندگی مردم در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی عمران و پیشرفت مادی را به خوبی مدیریت کند و بهبود دهد.

آقای اردوغان! دقت کن

این استاد دانشگاه درباره تلاش غرب در زمینه مصادره انقلاب‌ها هم تاکید کرد: «متاسفانه اکنون امریکا و به‌طور ویژه اسرائیل به دنبال ایجاد خدشه در وحدت میان مسلمانان به ویژه کشورهای تاثیرگذار هستند. من در این زمینه به آقای اردوغان، نخست‌وزیر کشور خودمان هم هشدار دادم که مواظب تله‌های صهیونیست‌ها در عرصه ارتباط خارجی و بین‌المللی باشند و رابطه خوبمان با ایران را فدای ظاهر فریب‌کارانه آنان نکند. وحدت میان مسلمانان در برابر مستکبرین، اکنون تنها اولویت ماست و هر کس که رویکرد دیگری در این زمینه داشته باشد قطعا خیانت‌کار است.»

استاد علوم سیاسی یکی از دانشگاه‌های مصر هم انقلاب اسلامی ایران را منشأ تحولات منطقه می‌داند: «ایران پشتوانه‌ي اصلی بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا است. حتی اگر از الگوبرداری بهار عربی از انقلاب اسلامی سال ۵۷ ایران هم چشم‌پوشی کنیم، اراده محکم و ایستادگی پایدار ایران در برابر امریکا و زورگویان غربی و پیش‌رفت هم‌زمان گسترده علمی، فنی و فناوری این کشور واقعا تحسین‌برانگیز و مایه غبطه سایر کشورهای اسلامی است. بنیانی که امام خمینی(ره) گذاشت و امام خامنه‌ای آن را ادامه داد، اکنون تنها پشتوانه قلبی مسلمانان آزاده جهان است. شخصا اکنون که در حال تنفس در هوای تهران هستم، واقعا حس وطن خودم را دارم. حتی این زبان انگلیسی که من و شما با هم صحبت می‌کنیم هم موجب نشده تا من احساس غربت کنم و حقیقتاً شما و تمام ایرانی‌ها را برادر عزیز و مهربان خودم می‌دانم که ان‌شاء الله با ظهور حضرت مهدی(عج) همه با هم در کنار هم زندگی خواهیم کرد.»

این استاد دانشگاه همچنین رئیس‌جمهور ایران را فردی مقاوم در برابر زورگویی‌های آمریکا خواند و اضافه کرد: «من از رئیس‌جمهور احمدی‌نژاد به طور ویژه درخواست می‌کنم که به مصر بیاید تا در میدان التحریر قاهره برای ایشان یک جشن بزرگ بگیریم و علاقه مردم مصر به ایران عزیز را به نمایش بگذاریم. مطمئن باشید در صورت حضور نماینده ایران در مصر، استقبالی را که از ایشان در لبنان شد، با عظمت و بزرگی چند برابر تکرار می‌کنیم و بر پرچم مقدس جمهوری اسلامی بوسه می‌زنیم.»

به ایران و ایرانی‌ها غبطه می‌خورم

اما نقطه عطف مصاحبه‌هاف سخنان متاثرکننده یک دختر جوان کوزوویی بود که از اروپا به ایران آمده بود و هر چه می‌خواست دل تنگش با ما گفت: «(با حالت گریه) من از مردم ایران می‌خواهم که به فریاد ساکنین تنها کشور مسلمان اروپا برسند. ما در کوزوو واقعا تحت فشار هستیم. اجازه زندگی بر طبق سبک زندگی اسلامی به ما داده نمی‌شود و عبادات ما تنها به داخل خانه و مساجد کم تعدادمان محدود شده است. واقعا حسادت می‌کنم وقتی می‌بینم در خیابان‌های تهران خانم‌های محجبه بی‌هیچ مشکل و با افتخار رفت و آمد می‌کنند ولی من در کشور خودم چنین آزادی را ندارم.»

این دختر جوان همچنین به سانسور خبری گسترده در زمینه اسلام‌خواهی مردم اشاره کرد و گفت: «متأسفانه اسرائیل در اروپا به شدت نفوذ دارد و مانع از پخش اخبار ماهیت جنبش بیداری اسلامی می‌شود. اروپایی‌ها تقریبا تصور درستی از اساس این جنبش‌ها ندارند و به تبع تبلیغات رسانه‌ها، این انقلاب‌ها را هم چیزی مانند همه جنبش‌های اعتراضی در سراسر جهان می‌دانند. آن‌ها اصلا خبر ندارند که مسلمانانی که در سال گذشته این حرکت را شروع کردند، می‌خواهند با الگوبرداری از نظام ایران، یک ساختار حکومتی پیشرفته و مبتنی بر رأی آزاد مردم بر اساس احکام و قوانین اسلامی در کشورهای خود ایجاد کنند. در اروپا حتی اخبار مربوط به پیروزی اسلامگرایان در انتخابات پارلمانی مصر هم به شدت سانسور شد.»

وی در پایان هم از قصد خود برای ادامه تحصیل در ایران و حوزه علمیه قم در آینده‌ای نزدیک خبر داد و بيان داشت: «چهره آقای خامنه‌ای، صدای آقای خامنه‌ای، صحبت‎های شورانگیز آقای خامنه‌ای و در یک کلام شخصیت آقای خامنه‌ای تنها امید ما برای ادامه دادن به زندگی در این شرایط سخت است. وقتی می‌بینیم که ایشان با جدیت و قوت قلب از پیش‌روی اسلام و فراگیر شدن آن در تمام جهان سخن می‌گویند، انگار یک مرهم بر زخم‌های زندگی اجتماعی ما در کوزوو گذاشته می‌شود. -در حالی که اشک‌هایش جاری می‌شود-، من واقعا باورم نمی‌شود که فردا می‌توانم ایشان را از نزدیک ببینم و با ایشان صحبت کنم و صحبت‌هایشان را بشنوم.»

خانه‌ای در میان انقلابیون بحرین نیست که سخنرانی‌های آقای خامنه‌ای در آن نباشد

صدای اذان که در راهروی کناری سالن می‌پیچد، متوجه می‌شویم که بخش ابتدایی اجلاس به پایان رسیده و اکنون مهمانان برای نماز و نهار باید به هتل بازگردند. همین مساله موجب شد تا آخرین مصاحبه را در حین حرکت به سمت اتوبوس شیک مهمانان بگیرم. یک دختر جوان اندونزیایی که چفیه‎ای را به عنوان روسری بر سر دارد و پرچم ایران را بر دوش انداخته، در حالی که با گام‌هایی محکم و آرام به سمت اتوبوس می‌رود، از احساس خطر غرب نسبت به الگو شدن ایران در میان جوامع اسلامی خبر داد و گفت: «امریکا اکنون در یک عمل انجام شده قرار گرفته؛ برای همین می‌داند که ممانعت از وقوع انقلاب‌های اسلامی در خاورمیانه و شمال آفریقا غیرممکن است. بر همین اساس در نظر دارد تا با تغییر الگوی حکومتی موردنظر مردم، باز هم شرایط را به نفع خود تغییر دهد. ترسی که از الگو شدن ایران اسلامی در رسانه‌های غربی وجود دارد، بر همین اساس است. آن‌ها هر روز نام یک کشور را به عنوان الگوی مطلوب نظام سیاسی اسلامی معرفی می‌کنند تا ایران فراموش شود؛ از ترکیه و مالزی گرفته تا عربستان و قطر.»

اما نتيجه تلاش غربی‌ها چه خواهد شد؟ این دختر مسلمان اهل سنت این‌گونه پاسخ می‌دهد: «البته مشخص است که مسلمانان راه خودشان را انتخاب کرده‌اند. امام خامنه‌ای رهبر همه ما مسلمانان است و به خوبی راه را به ما نشان داده است. من به عنوان کسی که با انقلابیون بحرینی در ارتباط است، می‌گویم که تک تک سخنرانی‌های ایشان در سریع‌ترین زمان ممکن توسط خود مردم بحرین به عربی ترجمه می‌شود و به صورت دست به دست میان مردم می‌چرخد. تقریبا خانه‌ای در میان مردم انقلابی بحرین وجود ندارد که از کتاب‌ها، مقالات و سخنرانی‌های ایشان خالی باشد.»

سایر مهمانان هم کم کم سوار اتوبوس شده‌اند و به سمت هتل استقلال می‌روند. اکنون من مانده‌ام و برج زیبای میلاد و آفتاب زمستانی تهران که جسمم را نیز همانند قلبم گرم می‌کند؛ گرمای قلبی که به من اطمینان می‌دهد آن بشارت الهی را که «و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمة و نجعلهم الوارثین.»


 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها